Persoonalliset ja klassiset posliiniastiat

Voit tutustua tuotteisiimme myös kuvagalleriassa.

Tognana

Tognana on Italian suurin posliiniastioiden valmistaja, jolta löytyy korkealaatuisia tuotteita sekä koti- että ammattikäyttöön. Valikoimassa on tyylikkäästi muotoiltuja astioita, joihin on saatavilla useita koristevaihtoehtoja.

Klassisten vaihtoehtojen lisäksi tuotteita on saatavilla myös rohkeammilla koristeilla. Tognanan valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen ja sisustukseen sopivat astiat. 

Kahla

Kahla valmistaa korkealaatuisia posliiniastioita. Kahla on voittanut useita palkintoja muotoilullaan, seitsemässätoista vuodessa yli 70 palkintoa. Barbara Schmidt ja Mirjami Rissanen ovat Kahlan johtavia muotoilijoita.

Kuka tietää, mikä on muodikasta huomenna?  Kahla on onnistunut tuomaan markkinoille muotoiluillaan uutta ja muodikasta joka vuosi. Kahlan astioilla on katettu monen kodin pöytä jonka lisäksi useat kansainväliset hotellit ja ravintolat ovat suosineet Kahlan posliineita.

Waechtersbach

Waechtersbach on tunnettu keramiikkansa laadusta ja ainutlaatuisesta värien kirkkaudesta. Tuotteiden lasitus on poikkeuksellisen kiiltävä, joka syventää väriä ja luo koristekuvioon lähes kolmiulotteisen vaikutelman.

Tuotevalikoima koostuu värikkäistä ja trendikkäistä malleista, joilla saa aikaiseksi kauniin arkisen kattauksen tai ilmeikkään juhlakattauksen. Waechtersbachin tuotteet ovat rohkeiden värillä sisustavien valinta.

Könitz

Könitzin korkealaatuiset mukit tunnetaan ympäri maailman. Laaja valikoima ei sisällä pelkästään kahvi- ja teemukeja vaan valinnan varaa löytyy myös espresso-, cappuccino ja café-au-lait -kupeissa.

Koristevaihtoehtoja on mukeihin ja kuppeihin kymmeniä: kukka-, eläin- ja taideaiheita sekä trendikkäitä että moderneja kuvioita. Mikäli haluttua koristetta ei löydy, Könitztarjoaa mahdollisuuksia yksilölliseen suunnitteluun asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Useat tunnetut, laatutietoiset yritykset ovat tilanneetkin Könitziltä mukeja markkinointitarkoituksiinsa.

Ota yhteyttä

Table Plus Oy
Vestonkulma 1
33580 Tampere