Lasit ja kristallit tunnetuilta valmistajilta

Voit tutustua tuotteisiimme myös kuvagalleriassa.

RCR

RCR on Italian suurin ja yksi maailman suurimmista kristallinvalmistajista. Sen tuotteet tunnetaankin kaikkialla maailmassa. RCR:n tuotteisiin kuuluu kauniita ja laadukkaita kattausesineitä, maljoja, vaaseja sekä lahjatavaroita.

Nämä jaetaan kahteen ryhmään; DaVinci-ryhmä, jonka tuotteet ovat lyijykristallia ja ne ovat käsin viimeisteltyjä, leikattuja ja käsin hiottuja sekä Home&Table- ryhmä, jonka tuotteet valmistetaan lyijyttömästä kristallilasista, josta RCR valmistaa niin perinteiset kuin modernitkin lasit. Kristalli luo tunnelmaa sekä arkeen että juhlaan.

Pasabahce

Pasabahce on yksi maailman suurimmista lasin valmistajista. Pasabahce valmistaa käytännölliset lasinsa kirkkaasta lasimassasta, josta se on tunnettu ja ylpeä.

Laajaan valikoimaan kuuluu laseja niin koti- kuin ravintolakäyttöönkin. Pasabahce pystyy tuottamaan asiakkailleen laadukkaita ja kestäviä tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Denizli

Denizli valmistaa yksilöllisiä, puhallettuja lasiesineitä, joista suurin osa tehdään täysin käsityönä. Valikoimaan kuuluu laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia vaaseja, maljoja ja viinilaseja niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.

Nämä tuotteet ovat huippumuotoilijoiden suunnittelemia.  Denizli on ottanut valikoimiinsa myös suomalaisten muotoilijoiden, kuten Anu Penttisen, Markku Salon ja Mikko Laakkosen, suunnittelemia mallistoja. Näyttävillä Denizli-tuotteilla luot kokonaan uuden ilmeen!

Ota yhteyttä

Table Plus Oy
Vestonkulma 1
33580 Tampere