Aterimet ja keittiön työvälineet niin ravintolaan kuin kotikeittiöönkin

Voit tutustua tuotteisiimme myös kuvagalleriassa.

Nogent

Nogent valmistaa laadukkaita pienveitsiä ja keittiön pienvälineitä ruostumattomasta teräksestä. Nämä valkopyökki- tai polypropeenivartiset työvälineet kestävät kovan käytön sekä kotitalous- että ravintolakäytössä.

Emalia

Emalia tekee erilaisia värikkäitä emaliastioita sekä ruuanlaittoon että sisustukseen. Tuotevalikoimaan kuuluu niin perinteisiä emaliastioita kuin myös laadukkaita emaloituja Teflon-paistoastioita.

Emalian ainutlaatuisen painotekniikan avulla koristelusta saadaan korkealaatuinen ja kestävä. Tehdas pystyy myös toteuttamaan asiakkaan toiveen mukaiset koristelut esimerkiksi liikelahjoiksi tuleviin emalimukeihin.

Vaserie Trevigiane

Vaserie Trevigiane valmistaa saviruukkuja Italian Toscanassa. Tehdas on erikoistunut perinteisestä terracotta-ruukusta renessanssityylisesti muotoiltuun ja käsin valmistettuihin koristeruukkuihin.  Savi, vesi, tuli ja vuosien kokemus ruukkujen valmistuksesta on tuonut Vaserielle hyvän maineen laadukkaana ruukun valmistajana.

EME

EME:n laajasta valikoimasta löytyy sekä klassisia että moderneja aterimia. EME:llä on myös muita tarjoiluun ja kattamiseen soveltuvia tuotteita. EME:n tuotteiden kestävyys ja laadukkuus mahdollistavat niiden käytön kotitalouksien lisäksi myös ravintoloissa.

Valikoimaan kuuluu sekä teräs- että värikkäitä malleja. EME onkin edelläkävijä, sillä nimenomaan EME toi ensimmäisenä maailmassa värikkäät kahvat aterimiin.

Ota yhteyttä

Table Plus Oy
Vestonkulma 1
33580 Tampere